Fotoshoot

-graeae 20 Michael Polane_klein

Als u onze site regelmatig bezoekt zijn de mooie nieuwe foto’s u waarschijnlijk niet ontgaan. Deze foto’s zijn het werk van Michael (Mik) Poll. Hier het verslag van deze photo-shoot.

Op een frisse heldere augustusnacht hadden we een afspraak met Mik bij een mysterieus watertje. Tegen zonsondergang liepen we, met instrumenten en foto apparatuur, op zoek naar een mooie locatie om de kiekjes te schieten.

Ondanks een hele dag regen en slechte weersvoorspellingen hadden we geluk; de bewolking trok open!

Na een tijdje rondgelopen te hebben, vonden we de ideale plek. Een redelijk onbegroeide oever, met wat verder weg in het water een rietkraag.

Met behulp van Mik’s vriend/collega Maus Huijsmans die de flits-parasol met een hengel boven ons hield, stonden we te poseren in het water, terwijl Mik vanaf de oever, maar uiteindelijk ook zelf vanuit het water, foto’s nam.

Een flinke tijd na zonsondergang en nadat de laatste wandelaars, die soms even stil stonden om het vreemde tafereel gade te slaan, waren verdwenen, hadden we voldoende foto’s. Daarna konden we afdrogen en droge kleren aantrekken. 24 augustus in Nederland klinkt nog niet zo koud voor de tijd van het jaar, maar als je zo’n tijd bewegingloos in het water staat en ligt, dan begint je gebit toch een eigen leven te leiden door ongecontroleerd op en neer te gaan klapperen. Maar de foto’s mogen er zijn!

Terug bij de auto’s hebben we nog even na gekeuveld en warme thee gedronken, waarna we afscheid hebben genomen van Mik en Maus.

Geniet van de resultaten!